Για Παιδιά Για Εφήβους Για Ενήλικες Αόρατη Ορθοδοντική Λεύκανση Δοντιών Προστατευτικοί Νάρθηκες
Γρ. Μαρασλή 36 (Γυάλινος Πύργος)

Λεύκανση Δοντιών

Κλείστε
Ραντεβού

address
Γρηγορίου Μαρασλή 36
(Γυάλινος Πύργος - 2ος Όροφος)

Δευτέρα : 16:00-21:00

Tρίτη : 11:00-16:00

Tετάρτη : 16:00-21:00

Πέμπτη : 11:00-16:00

Παρασκευή : Κλειστά

Το κάπνισμα, οι χρωστικές ουσίες από τη διατροφή, οι τραυματισμοί, τα παλιά σφραγίσματα είναι μερικοί από τους παράγοντες που προκαλούν δυσχρωμίες στα δόντια μας. Με τη λεύκανση όμως μπορούμε να έχουμε εύκολα και με ασφάλεια ένα πιο φωτεινό χαμόγελο και να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας.

Η λεύκανση μπορεί να γίνει είτε στο ιατρείο, είτε στο σπίτι, είτε συνδυαστικά. Η λεύκανση στο σπίτι γίνεται με ειδικούς διαφανείς νάρθηκες στους οποίους ο ασθενής τοποθετεί λευκαντικό υλικό και φορά συνήθως κατά την διάρκεια του ύπνου. Οι νάρθηκες κατασκευάζονται εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή με βάση τα αποτυπώματα που έχουμε πάρει πρώτα στο ιατρείο. Η απαιτούμενη διάρκεια χρήσης των ναρθήκων είναι συνήθως 2 εβδομάδες.

Η λεύκανση δοντιών είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία υπό την προυπόθεση ότι τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες και εφόσον ο οδοντίατρος έχει προηγουμένος προβεί στον απαραίτητο οδοντιατρικό έλεγχο.

Η λεύκανση δοντιών αποτελεί οδοντιατρική πράξη και σύμφωνα με οδηγίες του υπουργείου υγείας πρέπει να πραγματοποιείται αυστηρά και μόνο από οδοντιάτρους.

Είναι η λεύκανση μια καλή επιλογή για σας;

Η λεύκανση των δοντιών είναι επιτυχής σε τουλάχιστον το 90% των ασθενών. Η πρόγνωση της λεύκανσης ενισχύεται σημαντικά σε δόντια με εύρος αποχρώσεων μεταξύ κίτρινου-πορτοκαλί, ενώ οι γκρι και μπλε αποχρωματισμοί είναι πιο επίμονοι.

Ομοίως, η λεύκανση των δοντιών δεν είναι αποτελεσματική όταν έχετε στο στόμα σας προσθετικές αποκαταστάσεις όπως σφραγίσματα στο χρώμα των δοντιών, όψεις, στεφάνες, γέφυρες κ.α. Η λευκαντική ουσία δεν θα επηρεάσει το χρώμα αυτών των υλικών και δεν θα ταιριάζει με το πρόσφατα λευκότερο χαμόγελο σας.

Μία επίσκεψη θα σας λύσει κάθε απορία!

Στείλτε μας μήνυμα

    Pandis Orthodontics logo

    Μήνυμα Εστάλη!

    Λάβαμε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    Πίσω στην αρχική