Για Παιδιά Για Εφήβους Για Ενήλικες Αόρατη Ορθοδοντική Λεύκανση Δοντιών Προστατευτικοί Νάρθηκες
Γρ. Μαρασλή 36 (Γυάλινος Πύργος)

Η Φιλοσοφία μας

Ένα υγιές, όμορφο και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο είναι ένα σημαντικό εφόδιο ζωής. Για το λόγο αυτό η σωστή επιλογή ορθοδοντικού είναι μία μεγάλη απόφαση.  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις διαφορετικές ανάγκες κάθε ασθενή.

gear-icon
Κορυφαίος Εξοπλισμός

invisalign
Invisalign Provider

qualified
Υψηλό Επίπεδο Κατάρτισης

Ο Ορθοδοντικός σας

Ο Ευάγγελος Πανδής αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2011 λαμβάνοντας τον τίτλο του Χειρούργου Οδοντιάτρου (DDS). 

 

Μετά το τέλος των σπουδών του εργάστηκε σε διακεκριμένη ορθοδοντική κλινική στην Αθήνα για τρία χρόνια και ως βοηθός στην προπτυχιακή κλινική ορθοδοντικής του ΕΚΠΑ. Ταυτόχρονα συμμετείχε ενεργά σε δράσεις της εθελοντικής ομάδας ‘Γιατροί του κόσμου’ ως εθελοντής οδοντίατρος.

 

Το 2016 εντάχθηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης στην Ορθοδοντική του Πανεπιστημίου του Tel Aviv στo Ισραήλ διάρκειας 3,5 ετών. Το 2019 απέκτησε τον τίτλο ”Diploma in Orthodontics” και ταυτόχρονα τον τίτλο ”Master in Orthodontics” από το Πανεπιστήμιο του Tel Aviv μετά απο εκπόνηση ερευνητικής εργασίας. To 2020 έπειτα από εξετάσεις ειδικότητας ορθοδοντικής του ΚΕΣΥ απέσπασε τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού.

 

Είναι μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες όπως του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, της Εταιρίας Ορθοδοντικής και Γναθοπρωσοπικής Μελέτης και Έρευνας (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.), του European Orthodontic Society (EOS), του Word Federation of Orthodontists (WFO) και του American Association of Orthodontists (AAO). Επίσης το διάστημα 2017-2019 διετέλεσε ως ambassador του Ισραήλ στο EPSOS (European Postgraduate Student Orthodontic Society).

 

Πιστεύοντας στη διά βίου επιμόρφωση έχει συμμετάσχει σε συνέδρια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με ομιλίες και επιτοίχιες παρουσιάσεις, και έχει αποκτήσει πιστοποίηση στις τελευταίας γενιάς ορθοδοντικές τεχνικές και τεχνολογίες.

 

  • “Damon System” (Αυτόδετα Σιδεράκια/πρακτική άσκηση στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ),
  • “Incognito System” (Γλωσσικά Σιδεράκια/ πιστοποίηση, πρακτική άσκηση στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ),
  • ”WIN system’’(Γλωσσικά Σιδεράκια/ πιστοποίηση/ in office course στο Bad Essen της Γερμανίας/ πρακτική άσκηση στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ)
  • “Invisalign System” (Διαφανείς Νάρθηκες/ πιστοποίηση και πρακτική άσκηση στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ).

 

Εξασκεί την ειδικότητά του με βάση τη φιλοσοφία της εξατομικευμένης ορθοδοντικής θεραπείας που απευθύνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς. Πιστεύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των ασθενών του όσον αφορά την ορθοδοντική και τη στοματική τους υγεία, στοιχεία απαραίτητα για τη μακρόχρονη επιτυχία μιας ορθοδοντικής θεραπείας.

 

Από το 2020 εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Κέρκυρα, εξασκώντας αποκλειστικά την ειδικότητα της Ορθοδοντικής, με σύγχρονες μεθόδους που απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες.

Ο χώρος μας

Το ιατρείο μας είναι ένας όμορφος, σύγχρονος και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένος χώρος που εξασφαλίζει την εργονομία και την υγιεινή με βάση τα διεθνή πρότυπα. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να αισθανθείτε άνετα και να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή οδοντιατρική εμπειρία.

Κλείστε
Ραντεβού

address
Γρηγορίου Μαρασλή 36
(Γυάλινος Πύργος - 2ος Όροφος)

Δευτέρα : 16:00-21:00

Tρίτη : 11:00-16:00

Tετάρτη : 16:00-21:00

Πέμπτη : 11:00-16:00

Παρασκευή : Κλειστά