Για Παιδιά Για Εφήβους Για Ενήλικες Αόρατη Ορθοδοντική Λεύκανση Δοντιών Προστατευτικοί Νάρθηκες
Γρ. Μαρασλή 36 (Γυάλινος Πύργος)

Αόρατη Ορθοδοντική

Απέκτησε με τον πιο διακριτικό τρόπο το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν! Πολλές από τις σημερινές θεραπευτικές επιλογές έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την αισθητική των ορθοδοντικών μηχανισμών (διαφανείς νάρθηκες, γλωσσικά σιδεράκια, κεραμικά σιδεράκια) και να ταιριάζουν έτσι καλύτερα στην απαιτητική καθημερινότητα σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες της ορθοδοντικής και τις θεαματικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στο πρόσωπο και το χαμόγελό σας.

Κλείστε
Ραντεβού

address
Γρηγορίου Μαρασλή 36
(Γυάλινος Πύργος - 2ος Όροφος)

Δευτέρα : 16:00-21:00

Tρίτη : 11:00-16:00

Tετάρτη : 16:00-21:00

Πέμπτη : 11:00-16:00

Παρασκευή : Κλειστά

Διαφανείς Ναρθηκες

Οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας που γίνεται χωρίς σιδεράκια. Κατασκευάζονται από ειδική θερμοπλαστική ρητίνη και ασκούν ελεγχόμενη πίεση στα δόντια σας αναγκάζοντας τα να μετακινηθούν στις επιθυμητές θέσεις!
Ο Ορθοδοντικός λαμβάνει αποτυπώματα και τα στέλνει στην εταιρεία Invisalign όπου και γίνεται ψηφιοποίηση των δοντιών και της σύγκλεισης. Ακολουθεί ψηφιακή πρόβλεψη της τελικής θέσης των δοντιών από τον Ορθοδοντικό και προκύπτει ένα ψηφιακό μοντέλο που δείχνει αναλυτικά τις οδοντικές μετακινήσεις από την αρχή ως το τέλος. Ακολουθεί τρισδιάστατη εκτύπωση μιας σειράς διαφανών ναρθηκών τόσο για την άνω όσο και για την κάτω γνάθο.  Ο/η ασθενής πρέπει να φορά τους νάρθηκες όλο το 24ωρο, εκτός από το φαγητό και το βούρτσισμά του, και να τους αλλάζει διαδοχικά κάθε 10 μέρες ή ανάλογα με τις οδηγίες του Ορθοδοντικού.
Οι νάρθηκες χρησιμοποιούνται για την πλειοψηφία των ορθοδοντικών προβλημάτων,  ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγάλη μετακίνηση δοντιών.

Πλεονεκτήματα:

 • 
Είναι αόρατοι και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι τους φοράτε.
 • Πολύ εύκολοι στη χρήση.
 • 

Ελάχιστος χρόνος προσαρμογής.
 • Δεν προκαλούν ερεθισμό στα ούλα.
 • Είναι κινητοί μηχανισμοί και μπορούν να αφαιρούνται από τον ίδιο τον ασθενή.
 •  

Καθαρίζονται εύκολα.
 •  

Ενδείκνυνται για περιοδοντικούς ασθενείς.

Γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια Win είναι μια σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογικά λύση για την ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων. Τοποθετούνται στην πίσω πλευρά των δοντιών (τη λεγόμενη γλωσσική) και δεν φαίνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Κατασκευάζονται σε εξειδικευμένα εργαστήρια της Γερμανίας με τη βοήθεια ρομποτικής τεχνολογίας και υπολογιστικών ψηφιακών μοντέλων. Αυτό εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια και προσαρμογή στην ανατομία των δοντιών του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας σύρματα, λεπτομερώς διαμορφωμένα από ρομπότ ώστε στην τελική θέση τους τα δόντια να αποδίδουν τη μέγιστη αισθητική και λειτουργικότητα. Η αόρατη αυτή τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη ορθοδοντικών προβλημάτων.

 

Τα γλωσσικά σιδεράκια είναι η ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που επιθυμούν να κάνουν ορθοδοντική αλλά δε θέλουν να φαίνεται τίποτα!

 

 

Στείλτε μας μήνυμα

  Pandis Orthodontics logo

  Μήνυμα Εστάλη!

  Λάβαμε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  Πίσω στην αρχική