Για Παιδιά Για Εφήβους Για Ενήλικες Αόρατη Ορθοδοντική Λεύκανση Δοντιών Προστατευτικοί Νάρθηκες
Γρ. Μαρασλή 36 (Γυάλινος Πύργος)

Για Εφήβους

Η πλήρης ορθοδοντική θεραπεία ξεκινά συνήθως με την ολοκλήρωση της μόνιμης οδοντοφυίας ή λίγο πριν αποπέσουν τα τελευταία νεογιλά δόντια (περίπου στην ηλικία των 12 ετών). Η θεραπευτική παρέμβαση στην εφηβική ηλικία αποτελεί τη 2η φάση της ορθοδοντικής θεραπείας 2 φάσεων ή την μόνη και κύρια αν δεν έχει προηγηθεί 1η φάση.  Η ορθοδοντική θεραπεία εφήβων έχει στόχο τη διευθέτηση των δοντιών στην πλέον λειτουργική κι αισθητική θέση σε σχέση τόσο με το χαμόγελο, όσο και με την κατατομή του προσώπου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι ανάλογη με την βαρύτητα του ορθοδοντικού προβλήματος.

Κλείστε
Ραντεβού

address
Γρηγορίου Μαρασλή 36
(Γυάλινος Πύργος - 2ος Όροφος)

Δευτέρα : 16:00-21:00

Tρίτη : 11:00-16:00

Tετάρτη : 16:00-21:00

Πέμπτη : 11:00-16:00

Παρασκευή : Κλειστά

Χρειάζομαι ορθοδοντική θεραπεία;

Αν η  ορθοδοντική θεραπεία είναι κάτι που σας απασχολεί, οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Ο καλύτερος τρόπος να μάθετε εάν χρειάζεστε θεραπεία είναι να συμβουλευτείτε τον ορθοδοντικό σας . Ο ορθοδοντικός σας,  είναι ειδικός στην ευθυγράμμιση των δοντιών και των γνάθων για ασθενείς όλων των ηλικιών, έχει την εμπειρία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Τα ωφέλη

 • Η αποκατάσταση της αρμονικής σχέσης των δοντιών και των γνάθων μεταξύ τους προσδίδοντας υψηλή αισθητική και λειτουργία.
 • Η αποκατάσταση της σύγκλεισης και η εναρμόνιση του στοματογναθικού συστήματος.
 • Η ενίσχυση της στοματικής υγιεινής.
 • Η αναβάθμιση της αισθητικής  του χαμόγελου και του προσώπου.
 • Η τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Στείλτε μας μήνυμα

  Pandis Orthodontics logo

  Μήνυμα Εστάλη!

  Λάβαμε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  Πίσω στην αρχική

  Ανακαλύψτε τους διάφορους τύπους ορθοδοντικών μηχανισμών

  Μεταλλικά σιδεράκια

  Τα μεταλλικά σιδεράκια αποτελούν τη συνηθέστερη επιλογή των εφήβων. Σε κάθε επίσκεψη σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα των ελαστικών προσδέσεων της προτίμησης σας καθώς και να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας χρώματα. Δημιουργήστε την δική σας μόδα!!

  Κεραμικά σιδεράκια

  Τα κεραμικά σιδεράκια απευθύνονται στους εφήβους ως μία πιο διακριτική λύση σε σχέση με τα μεταλλικά.
  Τα άγκιστρα τους είναι κατασκευασμένα από λευκό κεραμικό υλικό (πορσελάνη) που μιμείται το φυσικό χρώμα του δοντιού και τα κάνει πολύ λιγότερο ορατά στους άλλους.

  Invisalign teen

  Οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας που γίνεται χωρίς σιδεράκια. Είναι λεπτά, διαφανή «μασελάκια» που κατασκευάζονται ειδικά για εσάς με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή.

  Γλωσσικά σιδεράκια

  Τα γλωσσικά σιδεράκια Incognito/WIN είναι μια σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογικά λύση. Τοποθετούνται στην πίσω πλευρά των δοντιών και δεν φαίνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Κατασκευάζονται σε εξειδικευμένα εργαστήρια με τη βοήθεια ρομποτικής τεχνολογίας και υπολογιστικών ψηφιακών μοντέλων.